Surfspirit

Surfspirit.se har fokus på kite och SUP. Surfspirit är importör av Ocean Rodeo i Sverige.Vi jobbar med att lära ut kitesurfing och snowkite, sälja utrustning, arrangera skärgårdssurf, downwinders och resor/camps.Vår verksamhet är mobil, både på land och på vatten, för att ge våra kunder de rätta förhållandena och upplevelserna.

Se mer på www.surfspirit.se

Högkvarteret ligger utanför Norrtälje på Södra malma gård (där Edgegames freestyle motocross tidigare arrangerades).

Vår bakgård är Stockholms skärgård och Väddökusten, som är en fantastisk miljö för kitesurf och SUP. Inom 25-40 min marktransport har vi ca 7-8 riktigt bra spotar som tar alla vindriktningar, både plattvatten och de bästa vågorna Stockholmsområdet har. Med båt ut i skärgården finns hur många spotar som helst, plattvatten likt lagunerna i Brasilien..Vi har också färjeavgångar från Eckerö och Kapellskär till Åland och alla deras kitespotar inom räckhåll.Vi åker också till de bästa surfspotarna inom Sverige och världen.

Vårt mission är att ge dig som redan surfar eller du som vill in i denna värld, de rätta verktygen för att nå dit du vill.

Vi vill inte bara erbjuda en nybörjarkurs och sälja utrustning, vi vill ta dig till de bästa spotarna Sverige och världen har att erbjuda. Välkomna dig som är ny in i vår livsstil och köra på grymma ställen med dig som redan är inbiten!

Surfspirit står för känslan av det massiva hoppet och tricket man kämpat att sätta, bottensvängen nedanför den mullrande jättevågen och glädjen som lyser i alla ögon efter en supersession.

Släpp loss din surfspirit med oss!Vi som driver surfspirit.se är dedikerade kitesurfare och hängivna actionsportare!